• Nieuw bij CityVapes

  Twelve Monkeys

  Twelve Monkeys premium liquid wordt gemaakt in Canada. Zijn volle en rijke smaak wordt verkregen door enkel te werken met smaakstoffen van de hoogste kwaliteit en met de beste basis ingrediënten.

 • Woody Vapes

 • Beard Vape

  Beard Vape (NL)

  Beard Vape Co. e-liquids zijn afkomstig uit Callifornië in Amerika. Na een opstartperiode waarin Beard Vape in korte tijd bekend werd in Amerika, zijn de liquids nu ook beschikbaar in Europa. Met hun bijzondere blend smaken en opvallende design wint Beard Vape ook in Europa snel aan populairiteit.

  In ons assortiment vindt u de populairste smaken uit de Beard Vape collectie.

Volg ons op Facebook

 • Snelle Levering

  Wij proberen afhankelijk van het product een levertijd van 1 tot 5 werkdagen aan te houden. Geen verzend kosten boven €50.00.

 • vragen en contact

  stel u vragen via telefoon : +31 (0)6-40137177 of via e-mail : info@cityvapes.nl

 • Veilige Betaling

  Betaal veilig via iDeal, Creditcard of Paypal

CityVapes

CityVapes is een webshop voor zowel de beginnende als voor de gevorderde damper en streven ernaar om uw damp ervaring zo compleet en fijn mogelijk te maken. Dit doen wij door een zo breed mogelijk assortiment damp producten aan te bieden. Wij zijn trots op het feit dat we niet alleen een heel groot scala aan e-sigaretten en mod's kunnen aanbieden van de grote merken op dit gebied maar we hebben ook een heel groot e-liquids aanbod van zowel bekende als unieke merken zodat er voor iedereen wel een smaak te vinden is.