Nieuwe producten

Informatie

Eliquid France (NL)

Eliquid France wordt zoals de naam al doet vermoeden geproduceerd in Frankrijk met uitsluitend Europese ingrediënten. Eliquid France beschikt over een breed assortiment bestaande uit vier collecties: De Regular, Classic Kiss, Premium en Sweet Cream lijnen. Alle e-liquids voldoen aan de Europese regelgeving en worden in een gecontroleerde omgevi...

Eliquid France wordt zoals de naam al doet vermoeden geproduceerd in Frankrijk met uitsluitend Europese ingrediënten. Eliquid France beschikt over een breed assortiment bestaande uit vier collecties: De Regular, Classic Kiss, Premium en Sweet Cream lijnen. Alle e-liquids voldoen aan de Europese regelgeving en worden in een gecontroleerde omgeving geproduceerd. 

Eliquid France maakt uitsluitend gebruik van Franse smaakstoffen en de gebruikte UPS nicotine wordt geextraheert uit tabaksbladeren. De Regular liquids zijn beschikbaar in 70/30 PG/VG. De overige lijnen bestaan uit 50/50 PG/VG liquids.  

Bestel uw Eliquid France producten rechtstreeks bij CityVapes tegen de scherpste tarieven.

De liquids in deze categorie zijn uitsluitend bedoeld voor de verkoop in Nederland. Klik hier voor Eliquid France liquids voor België.

Meer

Eliquid France (NL) Er zijn 48 producten

Subcategorieën

 • E-Liquid France -...

  De Eliquid France Regular e-liquids bestaan uit 70%PG en 30%VG. De smaakstoffen zijn afkomstig uit Frankrijk en bij nicotinehoudende e-liquids wordt UPS nicotine gebruikt. Deze is verkregen d.m.v. extractie van tabaksbladeren. De Regular e-liquids zijn beschikbaar met nicotinegehaltes van 0,6,12 of 18 mg/ml.

  Bestel uw Eliquid France producten rechtstreeks bij CityVapes tegen de scherpste tarieven.

  De liquids in deze categorie zijn uitsluitend bedoeld voor de verkoop in Nederland. Klik hier voor Eliquid France Regular liquids voor België.

 • E-Liquid France -...
 • E-Liquid France -...
 • E-Liquid France -...

  Overheerlijke combinaties die wel de naam Premium moeten dragen. Gewaagd en gewilde e-liquid france smaken met smaakstoffen en ingredienten uit Frankrijk.

  Eliquid-France produceert haar e-liquids in Frankrijk. De e-liquids worden gemaakt op basis van gecertificeerde grondstoffen welke voldoen aan Verordening (EG) nr: 1907/2006 van het Europees Parlement en de Raad van 18 december 2006 (REACH).

  E-liquid France Premium is samengesteld uit 50% PG en 50% VG. Daarnaast worden er smaakstoffen afkomstig uit Frankrijk gebruikt en bij nicotinehoudende producten UPS nicotine die verkregen is d.m.v. extractie van tabaksbladeren. De e-liquids bevatten geen parabenen, diatecyle,ambrox,benzylalcohol of allergenen.

  Premium wordt geleverd in PET-flesjes (hoogwaardig kunstof) van 10ml. Ze beschikken over een kindveilige sluiting en voldoen aan de Nederlandse wet- en regelgeving.

 • E-Liquid France -...

  De Classic Kiss lijn van e-liquid France bevat e-liquids met als naamgever verscheidene klassieke componisten. Voor meer informatie over de inhoud van deze e-liquids kunt u doorklikken op de productpagina.

 • E-Liquid France -...

  De Sweet Cream lijn van Eliquid-France bestaat uit 5 fantastische e-liquids met ieder hun eigen nummer en ieder hun eigen kenmerkende smaak. De samenstelling PG VG is 50/50 wat de smaak zeer ten goede komt. Alle ingredienten zijn geheel afkomstig uit Europa.

  De smaken van e-liquid France worden geprepareerd volgens ISO normgeving en elke batch wordt afzonderlijk gecontroleerd, zodat elke smaak telkens dezelfde intentie geeft.

  E-liquid France eliquids worden in Frankrijk gemaakt met foodgrade gecertificeerde ingredienten en 99,8 % zuivere nicotine.

per pagina
Toont 1 - 36 van de 48 items
Toont 1 - 36 van de 48 items