Nieuwe producten

Informatie

Millers Juice (NL)

Millers Juice is de enige Nederlandse producent van e-liquids. Millers maakt hoogwaardige e-liquid met grondstoffen van de hoogst mogelijke kwaliteit en Nederlandse afkomst in een ISO9001 gecertificeerde fabriek. De Millers Juice Silverline en Goldline e-liquids zijn mede tot stand gekomen door de input van veel dampers tijdens proefsessies in ...

Millers Juice is de enige Nederlandse producent van e-liquids. Millers maakt hoogwaardige e-liquid met grondstoffen van de hoogst mogelijke kwaliteit en Nederlandse afkomst in een ISO9001 gecertificeerde fabriek. De Millers Juice Silverline en Goldline e-liquids zijn mede tot stand gekomen door de input van veel dampers tijdens proefsessies in Nederland. Het resultaat is een breed smaken pallet met ook typisch Nederlandse smaken.

In ons assortiment vindt u alle Millers lijnen en e-liquids tegen de beste prijzen. Alle Millers Juice liquids voldoen aan de wettelijk gestelde eisen in zowel Nederland als België.

De Millers Juice e-liquids in deze categorie zijn uitsluitend bedoeld voor de verkoop in Nederland. Klik hier voor Millers Juice voor België.

Meer

Millers Juice (NL) Er zijn 64 producten

Subcategorieën

 • Millers Juice...

  Millers Juice is een Nederlands e-liquid merk dat uitsluitend gebruik maakt van kwalitatieve bestandsdelen van Nederlandse bodem. De Millers Juice Silverline bevat 36 smaken e-liquid met een PG/VG verhouding van 70/30.

  Bestel uw Millers Juice Silverline gemakkelijk online in onze webshop. 

  De e-liquids in deze categorie zijn uitsluitend bedoeld voor de verkoop in NederlandKlik hier voor Millers Juice Silverline voor België.

 • Millers Juice Goldline...

  Millers Juice is een Nederlands e-liquid merk dat uitsluitend gebruik maakt van kwalitatieve bestandsdelen van Nederlandse bodem. De Millers Juice Goldline bevat 14 premium e-liquid smaken PG/VG verhouding van 50/50 PG/VG of 100% VG. Alle smaken zijn beschikbaar met een nicotinegehalte van 0-6-12-18 mg/ml.

  Bestel uw Millers Juice Goldline gemakkelijk online in onze webshop. 

  De e-liquids in deze categorie zijn uitsluitend bedoeld voor de verkoop in Nederland. Klik hier voor Millers Juice Goldline voor België.

per pagina
Toont 1 - 36 van de 64 items
Toont 1 - 36 van de 64 items